Verzending

Je kan je bestelling naar keuze laten bezorgen of ophalen in de fysieke winkel in Steenwijk. Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden! Op dit moment kan er alleen besteld worden vanuit Nederland en België. Wilt u graag een pakketje verzenden naar een ander land, dan kunt u mailen naar: info@wendyskidsfashion.nl of een berichtje sturen via de contactpagina.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €3,95 voor brievenbuspakketten en €5,95 voor pakketten die niet door de brievenbus passen. Bij meerdere producten met verschillende verzendkosten wordt automatisch het hoogste verzendbedrag berekend. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten getoond.

Verzending naar België

De verzendkosten bedragen €5,95. Bestellingen boven de €49,99 worden gratis verzonden. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten getoond. 

Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden

Bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. In de weekenden en vakantieperiodes is het mogelijk dat uw bestelling later verzonden wordt. 

Gratis verzending

Artikelen worden gratis verzonden bij bestellingen vanaf €34,99 binnen Nederland. Als u gebruik maakt van een kortingscoupon dan geldt gratis verzending alleen als na de korting uw bestelbedrag hoger is dan €34,99. 

Contact

Neem contact op met ons voor de kosten bij aangetekend verzenden of verzending naar het buitenland. Stuur een mail naar info@wendyskidsfashion.nl of vul het contactformulier in: contact.

HOME