Retourneren

Bedenktijd/ retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wendyskidsfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres

U kunt uw artikelen terugsturen naar het volgende adres: 

Wendy’s Kids Fashion

Oosterstraat 85

8331 HC Steenwijk

Wij stellen het zeer op prijs als u de pakbon meestuurt bij uw retourproduct(en). Dit zorgt ervoor dat uw retour goed en snel verwerkt wordt. 

Terugbetaling

Het retourbedrag wordt via Moillie binnen een week aan u teruggestort. 

Retournering bij gratis verzendkosten

Als u kleding of accessoires retourneert en daardoor komt het totaalbedrag van uw bestelling onder de grens voor ‘gratis verzending’, dan worden de verzenkosten verrekend met het bedrag van het kledingstuk dat u retourneert.

Voorbeeld: u heeft een bestelling gedaan met een totaalbedrag van €55,-. De verzendkosten waren €6,75, maar doordat u voor meer dan €49,99 besteld heeft, wordt de bestelling gratis naar u toe gezonden. U retourneert een T-shirt van €10,-. Daarmee komt uw bestelbedrag onder de €49,99. Bij deze bestelling worden de verzendkosten van €6,75 in mindering gebracht op het T-shirt. U krijgt nu €10,00 – €6,75 = €3,25 retour.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@wendyskidsfashion.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.. Ook kunt u gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Modelformulier_voor_herroeping-2

HOME