Over ons

Hallo, ik ben Wendy, een moeder die het belangrijk vindt dat haar kinderen er goed gekleed uitzien. Om die reden koop ik graag merkkleding, omdat het niet alleen goed past, maar ook een onderscheidende uitstraling heeft. Kinderen hechten zelf ook veel waarde aan hun uiterlijk en willen er graag leuk uitzien.
 
Met vier kinderen van mezelf realiseerde ik me dat de aanschaf van merkkleding behoorlijk prijzig kan zijn. Daarom besloot ik twee jaar geleden: “Het kan anders!”. Ik begon met het inkopen van merkkleding voor kinderen, zowel nieuwe collecties als items uit de outlet. Deze kleding bied ik aan voor een betaalbare prijs. Mijn verkoop via Facebook bleek een groot succes en vorig jaar opende ik dan ook mijn eigen winkel.
 
Naast de fysieke winkel merkte ik dat de verkoop via Facebook bleef groeien. Een logische volgende stap was om mijn Facebook-verkoop te ondersteunen met een webshop, waarbij ik nog steeds persoonlijk contact behoud. Op deze manier kan ik mijn klanten sneller van dienst zijn en hebben ze een beter overzicht van de leuke collecties. Bovendien kunnen kinderen zelf hun nieuwe kleding uitzoeken.
 
Hartelijke groeten,
 
Wendy

Sfeerimpressie

HOME