Z8 newborn

Een echt fenomeen voor alle bijzondere kinderen die worden geboren en willen stralen in de leukste en nieuwste outfits. De collectie is bij ons te shoppen in Steenwijk aan de Oosterstraat 85 en we zitten maar een klein half uurtje af van Heerenveen.

De makers van Z8 zorgen er altijd voor dat er een bepaald thema is zodat het voor de kleine baby jongetjes en meisjes net zo leuk blijft. Het thema dat ze nu hebben gaat over zee en strand,
Leuke allover Prints met bijvoorbeeld vissen of schelpen erop.. Of een leuke Salopette (tuinbroekje) die door een meisje of jongetje te dragen is. Daaronder kan weer een leuk roze shirtje of gewoon een longsleeve met leuke print.

Eigenlijk is van Z8 newborn alles met elkaar te matchen en kan er zelfs een leuk hot item als cadeautje worden gegeven. Ook als je nog niet weet of het een jongen of meisje wordt.

Wat deze collectie ook zo leuk maakt is de accessoires, zoals sokjes met een glittertje (lurex)
Of gewoon sokjes in de kleuren Sea Blue of een Creme kleurtje. Ook zijn er Haarbandjes voor de Little Girls. Want tja zo’n klein hummeltje heeft vaak nog niet zoveel haartjes, Dan is een haarbandje perfect te matchen voor de complete outfit.

Voor de jongetjes maar ook voor de meiden zijn er mutsjes te verkrijgen in diverse kleuren. Want ik snap best dat als je lekker naar buiten wilt om je kindje te showen en een frisse neus te halen dat babylief goed ingepakt moet zitten vooral voor het hoofdje😀

Kortom een hele leuke en duurzame collectie die steeds meer word uitgebreid. De maten lopen van maatje 50 t/m 74 waarvan wij in de maten 56, 62 en 68 alles dubbel hebben. Online zijn we erg actief en hebben zelfs een eigen Facebook pagina en groep met in totaal 7.000 leden

Onze website http://www.wendyskidsfashion.nl is om lekker rond te neuzen en te shoppen met een aantrekkelijk spaarprogramma

Wendyskidsfashion is de naam van onze pagina en groep op Facebook die je kan liken of volgen om alle nieuwste ins en outs te volgen.

Binnenkort nog meer nieuws en een leuke Blog over de Z8 mini en Kids ..want ook daar hebben we weer de gehele collectie van