Zomercollectie B’Chill & O’Chill

Het zomerseizoen is weer aangebroken in de kinderkleding branche en dat betekent dat de collecties van diverse merken bij ons (genoemd Wendyskidsfashion) aan de Oosterstraat 85 in Steenwijk binnen gaan druppelen.

Waaronder dit te gekke merk O’chill meiden en B’chill jongens.
Het merk zegt het al Chill
Gewoon lekker zittende en comfortabele kleding voor elk kind waar ze zich goed in kunnen bewegen.

Of je nou maatje 92 draagt of de grootste maat van dit merk in 152/158.
De kwaliteit van deze kleding is erg fijn en er zit overal mooi rek in.
Of je kindje nou super smal is of wat breder, ik weet zeker dat je kan slagen.
Neem bijv een A-lijn jurkje: Dat zijn de jurkjes met een band aan de onderkant die van boven naar beneden gewoon recht loopt 🙃die zijn echt perfect voor de meiden met een wat breder postuurtje. De jurkjes of rokjes met een tailleband in het midden, zijn juist weer geschikt voor de smalle dametjes onder ons.

Voor de Chill boys worden er altijd broekjes gemaakt met een koordje erin, zodat je ze lekker kan aansnoeren waardoor elk postuurtje daarin past😄

Wat ook zo leuk is aan dit merk is dat altijd alles zo vrolijk is qua kleuren. Of het nou zomer is of winter de vrolijkheid en het enthousiasme komt altijd weer terug en dat maakt het dragen nog gezelliger.

Niet geheel onbelangrijk is dat wij altijd de gehele collectie inkopen van de chills zodat je nooit mis grijpt.
En wanneer een item niet meer voorradig is, dan kunnen we die gelijk voor u nabestellen.

Ook hebben wij een spaarsysteem zodat de opgebouwde tegoeden weer ingeleverd kunnen worden voor extra shoptegoed. Als u nou denkt dat het te ver is om te rijden naar Overijssel om onze winkel te bezoeken, is dat helemaal niet erg…want we zijn namelijk ook gewoon online te vinden via http://www.wendyskidsfashion.nl. Met een aangemaakt account kan u online punten sparen en u heeft ook nog eens gratis verzending vanaf €29,99.

Lieve Groetjes,


Wendy